Skip to main content

7.850 euro, dat bedrag zamelden 20 deelnemers aan de Dodentocht in Bornem in ten voordele van A touch of Rose. “We zijn enorm blij met dit bedrag, na een zware coronacrisis en ietwat vreemde editie van de Dodentocht hadden we dit niet verwacht”, zegt longarts Ann-Marie Morel, die het psychosociaal oncologisch welzijnscentrum oprichtte ter nagedachtenis van haar zus Marie-Rose.

“Ook wij merken, net als vele andere organisaties, dat onze werking maar heel traag weer op gang komt na de twee coronajaren. We moeten onze activiteiten weer uitbouwen, maar ook weer aan onze naambekendheid werken. Bovendien was het een wel erg bijzondere editie van de Dodentocht, die dit keer geen 100 maar amper 65 kilometer lang was.”

After Work

“Dit alles heeft dus ook voor ons gevolgen: ooit stapten wel 75 wandelaars samen voor ATOR, ons recordbedrag ging toen over de 20.000 euro. We zijn natuurlijk enorm blij met dit bedrag, zeker na twee jaar zónder Dodentocht. We hebben gelukkig ons spaarpotje, maar ook bij ons stijgen de kosten. Daarom vliegen we er terug stevig in, onze volgende activiteit is de After Work Party op 20 oktober.

A Touch of Rose nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

Schrijf je gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang updates en uitnodigingen over specifieke thema’s.