Skip to main content

Werkhervatting na kanker

twee maal per jaar

Terug aan het werk na kanker

Weer aan het werk gaan na kanker is geen evidentie. Heel wat mensen ervaren drempels en zitten met vragen, twijfels en onzekerheden.

Ik wil weer aan het werk gaan. Hoe pak ik dit aan? Wie moet toestemming geven voor een werkhervatting? Ik heb nog last van nevenwerkingen. Hoe zullen mijn collega’s en werkgever hierop reageren? Ik kreeg mijn ontslag tijdens mijn ziekteperiode. Hoe start ik met de zoektocht naar een nieuwe job? Vertel ik in een sollicitatiegesprek dat ik een kankerbehandeling gehad heb?

Je krijgt een vertrouwenspersoon op wie je kan terugvallen, ook als het even moeilijk gaat.
Je wordt beter geïnformeerd over je mogelijkheden, rechten en plichten.
Je leert omgaan met vermoeidheid, concentratieproblemen of andere gevolgen van kanker op het werk.
Je krijgt tips om het gesprek met je collega’s en werkgever aan te gaan.

Deze workshop is toegankelijk voor alle patiënten met kanker die na hun behandeling terug aan het werk willen of graag willen blijven werken tijdens hun behandeling, of voor mensen die tijdens hun ziekte werkzoekend werden.

A Touch of Rose nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

Schrijf je gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang updates en uitnodigingen over specifieke thema’s.