Skip to main content

Huidverzorging & make-up

met Jenny

Schoonheidssessie – Look good, feel better

Kanker krijgen, betekent een opdoffer van formaat. Extra zwaar wordt het als je uiterlijk dan ook nog eens lijdt onder de behandeling. Dat deel zelf in de hand kunnen houden, is vaak erg belangrijk.

Wie weet hoe zich op te maken, krijgt opnieuw het gevoel vat te hebben op het leven en zal zich gemakkelijker onder de mensen begeven.

Look good, feel better’ heet het project, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter. Deze workshops zijn een initiatief van Kom op tegen Kanker in samenwerking met cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique, verschillende ziekenhuizen en organisaties zoals A touch of Rose.

Tijdens de workshop ‘verzorging en make-up’ worden in een kleine groep de basisprincipes van onder andere huidverzorging en make-up aangeleerd om nevenwerkingen van de behandeling te maskeren.

Daarbij komen aan bod: de huid reinigen, een masker aanbrengen, dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, keuze van aangepaste make-up, haarprothese, haarbanden en sjaaltjes…

We starten om 12u met een kleine broodjesmaaltijd om elkaar wat te leren kennen en daarna gaan we samen aan de slag.

A Touch of Rose nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

Schrijf je gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang updates en uitnodigingen over specifieke thema’s.