Skip to main content

Caring Hat project

La Maison Fabienne Delvigne

Binnenkort worden we van harte verwelkomd bij La Maison Fabienne Delvigne in Brussel waar we kennis kunnen maken met het Caring Hat project.

Deze collectie hoeden werd gecreëerd voor mannen en vrouwen die geconfronteerd worden met haaruitval (ten gevolge van een behandeling tegen kanker of een andere reden) en die geen pruik of muts wensen te dragen.

De collectie wil hun schoonheid benadrukken ondanks de ziekte, ze wil doen stralen en dromen. Als echte bondgenoot en symbool van moed zal de Caring Hat hun zelfvertrouwen versterken en hen helpen om te gaan met de ziekte en de bijwerkingen van de behandeling beter te aanvaarden.

De hoeden zijn gemaakt van natuurlijke, comfortabele en zachte materialen. Afhankelijk van het materiaal kunnen ze zowel in de winter als in de zomer worden gedragen. Ze zijn zo ontworpen dat ze de hele hoofdhuid bedekken en tegelijkertijd volume geven, wat een gevoel van veiligheid en comfort geeft.

We krijgen een exclusieve rondleiding in het atelier en maken kennis met de ontwerpster zelf die ook hofleverancier is voor het Belgische Koningshuis. We ronden af met een koffie of thee ter plaatse. Een bezoek om niet te missen dus!

A Touch of Rose nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

Schrijf je gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang updates en uitnodigingen over specifieke thema’s.