Stap jij ook mee voor ‘A touch of Rose’ ?

Binnenkort is het weer zover ! Op vrijdag 12 augustus wordt het startschot gegeven voor de Dodentocht te Bornem. Ga jij de uitdaging aan om deel te nemen aan deze 100 km tocht en wil je meteen ook onze werking steunen ? Laat je dan sponsoren door familie, vrienden, sympathisanten !

Hoe word je een ‘A touch of Rose’-stapper ?

*Je schrijft jezelf in voor de Dodentocht.

*Je geeft je naam en stapnummer door aan ‘A touch of Rose’ via doto@atouchofrose.be, zodat wij weten dat je meestapt en je hiervoor wil laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s, … 

Er zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring:

  • Wij bezorgen jou een sponsorblad waarmee je langs familie, vrienden en collega’s trekt en verzamelt zelf het geld dat jouw sponsors aan ‘A touch of Rose’ willen schenken in ruil voor jouw sportieve inspanning. Je bezorgt dit op de avond van de dodentocht voor de start aan het ‘A touch of Rose’-team.
  • Jouw sponsors storten een bedrag naar keuze rechtstreeks op de ‘A touch of Rose’ rekening met nummer BE56 0016 4511 9188 en vermelding van jouw naam als stapper die ze willen sponsoren.
  • Jouw sponsors willen graag een fiscaal attest voor hun sponsoring (dit is pas mogelijk vanaf een bedrag van €40). Zij storten dan op de ‘A touch of Rose’-projectrekening bij de Kon Boudewijnstichting met nummer BE10 0000 0000 0404 met vermelding van de gestructureerde mededeling ***128/2513/00150***. Deze mededeling is noodzakelijk om de gift aan A touch of Rose te kunnen toewijzen. Zij krijgen dan rechtstreeks van de Koning Boudewijnstichting een fiscaal attest in mei van het volgende kalenderjaar.
  • Best hou je ook zelf een overzichtje bij van wie jouw sponsors zijn, en geef je dit via doto@atouchofrose.be door, zodat wij ze ook sneller kunnen terugvinden.

Je krijgt van ons uiteindelijk een overzichtje van wie jou steunde in deze moedige tocht !

*Bij de start van de Dodentocht kom je vrijdagavond vanaf 18u langs in ‘A touch of Rose’, zodat wij je van een mooie pet, alsook ander ondersteunend sponsormateriaal kunnen voorzien.

*Tijdens de Dodentocht zelf word je gevolgd en bijgestaan door het ‘A touch of Rose’-team dat bestaat uit artsen, verpleegkundigen, kinesisten en heel veel lieve vrijwilligers die jou mee ondersteunen ! Ook is er continu ondersteuning via sms, twitter of facebook en kunnen jouw sponsors zo het hele avontuur mee volgen.

Je ziet het, reden genoeg om dit avontuur met ‘A touch of Rose’ aan te gaan, en dit ter ondersteuning van alle patiënten die met kanker geconfronteerd worden of werden en hun familie…

Voor meer info kan je altijd contact opnemen via doto@atouchofrose.be of kan je terecht op onze website, waar je ook sfeerbeelden van de vorige editie kan terugvinden.

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2014 A Touch of Rose
Top
Volg ons: