Om iedereen de kans te geven om contact op te nemen met A touch of Rose, zijn wij vanaf 1 februari elke woensdagochtend tussen 10u en 12u telefonisch bereikbaar op het nummer 03 288 18 48. Heb je een vraag over onze activiteiten, wil je graag inschrijven voor een workshop maar lukt dat niet via internet, heb je nood aan een luisterend oor, bel ons dan gerust even op. Gudrun, onze coördinator, staat je graag te woord en helpt waar kan. Als we even niet aan de lijn kunnen komen, kan je ook een berichtje nalaten op ons antwoordapparaat. We contacteren je dan van zodra het past.

Bijgelovig zijn we niet, maar dat we nét dit nummer van Telenet met zoveel 8-en spontaan toegewezen kregen, lijkt ons toch weer een teken van ‘De kr8 van 8’.

Voor zij die ons nog niet kennen van bij de oprichting van A touch of Rose even een korte verduidelijking: de actie ‘De kr8 van 8’ werd in het leven geroepen via Facebook op 8 februari 2012, een jaar na het overlijden van Marie-Rose Morel aan baarmoederkanker.

19 januari 2012

 
Deze oproep werd door heel wat mensen gevolgd en zo kregen we heel wat stortingen binnen, gaande van €8 tot €88,88. Er lopen zelfs nog steeds enkele domiciliëringen van €8 per maand sinds die dag. Sindsdien verwijzen we altijd naar ‘De kr8 van 8’ als er iets bijzonders gebeurt, dat ons met warmte vervult. U (her)
kent het wel, een teken van hen die niet meer fysiek onder ons zijn, maar er eigenlijk toch altijd bij zijn. Dank je Telenet voor deze touch of Rose! marierose-morel-38-overleden
 1. January 29, 2018

  Pr8ig, dat die 8, horizontaal getekend, symbool staat voor ‘oneindig’.
  Misschien dat deze zo symbolische hulplijn vol 8-en, twee ‘verloren’ zoontjes, ooit de weg naar dat liefdevolle ‘vleugje Rose’ wijzen.
  Geloof, hoop en liefde… het is er allemaal in overvloed, voor wie ‘opgeven geen optie is’, zoals wij bijna een halve eeuw geleden, die liggende 8 lieten graveren in onze trouwringen…
  A touch of Rose op 03 288 18 48 terwijl 8ste februari 2018 eraan komt en zoveel mooie herinneringen weer tot leven wekt, dat is méér dan toeval… Rose verlegde niet enkel een steentje in de bedding van de rivier, ze inspireert zelfs de provider…
  .

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2014 A Touch of Rose
Top
Volg ons: