Zorgmassage II

Verbeter jouw levenskwaliteit door de kracht van zorgzame aanraking

Als je behandeld wordt of werd omwille van kanker, kan je zelfbeeld hierdoor een flinke deuk krijgen. Elke behandeling, zoals operatie, chemotherapie of radiotherapie heeft een effect op je lichaam dat soms helemaal anders lijkt aan te voelen. Je huid is droger of geïrriteerd, je spieren zijn gespannen, je hebt littekens die je onzeker maken.

Al deze klachten maken dat je je minder goed voelt in je vel, en dat heeft dan weer een effect op je geest. Personen met kanker gaan door een heel moeilijke, emotionele periode en worden op heel wat vlakken uitgedaagd en uit balans gebracht.

‘A touch of Rose’ schenkt belangrijke aandacht aan het opvangen van de neveneffecten van de behandelingen en biedt o.a. een ontspannende lichaamsmassage aan.  Wij zijn er om net deze periode aangenaam te maken voor jou.

Bij ziekte of herstel ervan zoeken mensen naar oplossingen om deze periode zo draaglijk mogelijk te maken. Een momentje om tot rust te komen en het ‘patiënt’ zijn even opzij te kunnen zetten.

In vele landen zijn massages één van de meest gebruikte vormen van complementaire zorg. Wetenschappelijk onderzoek bevestigde reeds de positieve effecten van zachte massages in het verlichten van gezondheidsklachten.

Door de stressreactie te verminderen krijg je een positieve invloed op het energieniveau, het immuunsysteem, het ontladen van emoties, … .
Hierdoor kunnen vermoeidheid, slecht in je vel voelen, spijsverteringsproblemen, angst en pijn verminderen.

Het belangrijkste effect is een intens gevoel van ontspanning, zowel voor lichaam als geest.

Verloop

Tijdens een verzorging van 60 minuten kies je zelf in overleg met onze enthousiaste en bekwame zorgmasseur, Patsy Tiest van perlOmare in Burcht, welke behandeling u verkiest: rug, nek & schouders, benen & voeten en/of hoofd. Elke sessie wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Doelgroep

Deze verwensessie is voorbehouden voor patiënten die in de St-Jozefkliniek Bornem in behandeling zijn of reeds een behandeling achter de rug hebben. Wij bieden aan elke patiënt twee verwenbehandelingen aan met een minimum tussenperiode van drie maanden. Ook onze mannelijke patiënten zijn van harte welkom en ontvangen een verwenbehandeling op hun maat !

Praktisch

Deze verwensessie vindt éénmaal per maand op vrijdagnamiddag om 14u of 15u  De concrete data vind je in de Agenda op deze website.

Als patiënt van ons ziekenhuis krijg je twee verwenbehandelingen gratis aangeboden. Wil je graag nog een extra verwenbehandeling, dan betaal je hiervoor een beperkte bijdrage van € 15. Je kan maximaal 3 verwenbehandelingen krijgen bij A touch of Rose, zodat we voldoende ruimte hebben om al onze patiënten te helpen.

Ben je niet in behandeling in ons ziekenhuis, maar wil je toch graag genieten van deze extra zorgen, dan betaal je € 15 per verwenbehandeling, in totaal ook maximaal 3.

Reserveren kan via email op info@atouchofrose.be met vermelding van: Verwensessie zorgmassage + voorkeursdatum en -uur + je naam en voornaam + telefoonnummer + ziekenhuis van behandeling.

Je krijgt van ons een bevestiging van je reservatie.