Steun ons met giften bij een speciale gebeurtenis

Bij een bijzondere gebeurtenis, zoals huwelijk of huwelijksverjaardag, pensioen of verjaardag, kan u uw familie of vrienden uitnodigen om een schenking te doen aan een goed doel zoals ‘A touch of Rose’, en dit als cadeautje aan U.

Dit kan door storting van hun gift op BE56 0016 4511 9188 met vermelding van uw naam/gebeurtenis.

Als u dit wenst, kan u na de festiviteiten een lijst ontvangen van uw vrienden en kennissen die een schenking hebben gedaan. 

Op 13 oktober 2012 vierden Pierre (71) en Liliane (70) Willems-Breem uit Grimbergen hun gouden bruiloft. Pierre en Liliane hebben één zoon Chris die gehuwd is met Veerle (Aerts) en twee kleinkinderen Nick en Sean.

Zij vroegen hun gasten om een gift te storten op de rekening van ‘ A touch of Rose’ om zo een klein beetje geluk en vreugde te kunnen brengen aan de mensen die het toch zo moeilijk hebben.  Op deze manier konden zij een mooi bedrag schenken aan ‘A touch of Rose’ waarvoor wij hen uiteraard erg dankbaar zijn ! ” Wij wensen Pierre en Liliane nog vele mooie jaren samen …

                                                 

Op 19 mei 2012 werd Elza Van Riet-Monsieur uit de Kapelstraat in Bornem 90 jaar ! Op haar verjaardagsfeest kreeg zij van verschillende gasten een envelopje met centen. Die kwam zij vorige week schenken aan ‘A touch of Rose’.

Wij danken Elza voor haar gulle gift en vinden het een super idee om zo de werking van ‘A touch of Rose’ te ondersteunen …

                                                             

Op 29 april 2012 was het precies 50 jaar geleden dat Cesar Leroy (78) en Maria Verhaeren (75) uit Puurs-Kalfort in het huwelijksbootje stapten.

Om dit te vieren, gaven zij een gezellig feest voor familie en vrienden. Maar zoals het mooie koppel het zelf verwoordde: ‘wat heeft een mens nog nodig als hij 50 jaar gehuwd is ? niks eigenlijk hé’. Daarom vroegen ze aan de genodigden van hun feest een bijdrage voor het goede doel als geschenk. Dat goede doel werd ‘A touch of Rose’ !

Op 25 mei kwamen Cesar en Maria een mooie som overhandigen tijdens het praatcafé. Daarmee willen ze hun steentje bijdragen aan de verdere uitbouw van A touch of Rose. Aangezien Maria zelf enkele jaren geleden getroffen werd door borstkanker, weet zij maar al te goed de waarde van onze extra zorgen te waarderen …

Wij danken Cesar en Maria voor hun mooi gebaar en hopen dat nog velen hun voorbeeld zullen volgen …