Stap jij ook mee voor A touch of Rose?dodentocht

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, zakt de grond onder je voeten weg en valt de wereld rondom je stil.

Gelukkig kan de medische wetenschap de ziekte vaak genezen of bedwingen door middel van een operatie, chemotherapie of bestraling.

Maar wat gaat er om in je hoofd? Hoe moet je verder met de angst of onzekerheid? Hoe kan je de zware periode van de behandeling doorkomen? Hoe gaat je partner hiermee om? Hoe kan je gezin verder functioneren? En wat als je genezen bent, hoe moet je dan terug meedraaien in het dagelijkse leven? Hoe kan je zo gezond mogelijk leven en eten tijdens en na de behandeling?

‘A touch of Rose’ betekent een belangrijke aanvulling op de klassieke medische therapie om er zo voor te zorgen dat de patiënt en zijn of haar familie die met kanker geconfronteerd worden, hier extra kracht kunnen uit putten om de strijd ten volle aan te gaan of zo goed mogelijk verder te leven met deze ziekte.

De werking van ‘A touch of Rose’ wordt niet gesubsidieerd of financieel gesteund door andere organisaties. Deze extra zorg kan dus enkel maar haalbaar blijven door middel van ondersteuning door giften of acties.

Vandaar dat ook jij ook een steentje kan bijdragen door je te laten sponsoren voor deze Dodentocht !

Hoe word je een ‘A touch of Rose’-stapper ?

* Je schrijft jezelf in voor de Dodentocht

* Je geeft je naam en stapnummer door aan ‘A touch of Rose’ via doto@atouchofrose.be, zodat wij weten dat je meestapt en je hiervoor wil laten sponsoren door familie, vrienden of collega’s, …

Er zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring:

* Wij bezorgen jou een sponsorblad waarmee je langs familie, vrienden en collega’s trekt en verzamelt zelf het geld dat jouw sponsors aan ‘A touch of Rose’ willen schenken in ruil voor jouw sportieve inspanning. Je bezorgt dit op de avond van de dodentocht voor de start aan het ‘A touch of Rose’-team.

* Jouw sponsors storten een bedrag naar keuze rechtstreeks op de ‘A touch of Rose’ rekening met nummer BE56 0016 4511 9188 en vermelding van jouw naam als stapper die ze willen sponsoren.

* Voor een gift van €40 of meer bezorgen wij jouw sponsor het volgende jaar een fiscaal attest. Let wel: de storting dient dan wel rechtstreeks op onze rekening gestort te worden, liefst met toevoegen van het email-adres waarop wij de fiscale fiche kunnen bezorgen (zo besparen we wat postzegels ;-)).

* Best hou je ook zelf een overzichtje bij van wie jouw sponsors zijn, en geef je dit via doto@atouchofrose.be door, zodat wij ze ook sneller kunnen terugvinden.

Je krijgt van ons uiteindelijk een overzichtje van wie jou steunde in deze moedige tocht !

* Bij de start van de Dodentocht kom je vrijdagavond vanaf 18u langs in ‘A touch of Rose’, zodat wij je van een mooie pet, alsook ander ondersteunend sponsormateriaal kunnen voorzien.

* Tijdens de Dodentocht zelf word je gevolgd en bijgestaan door het ‘A touch of Rose’-team dat bestaat uit artsen, verpleegkundigen, kinesisten en heel veel lieve vrijwilligers die jou mee ondersteunen ! Ook is er continu ondersteuning via sms, twitter of facebook en kunnen jouw sponsors zo het hele avontuur mee volgen.

Je ziet het, reden genoeg om dit avontuur met ‘A touch of Rose’ aan te gaan, en dit ter ondersteuning van alle patiënten die met kanker geconfronteerd worden of werden en hun familie…