Wil je graag iets delen met ons, dan kan dit hier …

 1. May 23, 2019

  Ik ben ontroerd over de aandacht die jullie geven aan kankerpatiënten. Het doet enorm veel deugd om met lotgenoten te praten en ondertussen een workshop te volgen waarbij je jezelf verzorgt of laat verzorgen. De workshops zijn leuke kansen om tussen de mensen te blijven komen en niet in een maalstroom van negatieve gedachten te verzeilen.
  Het is heel fijn om dat te doen in zo’n mooie rustige en huiselijke omgeving. Ook een dikke pluim voor de vrijwilligers en de catering.

  Een dikke merci

  Christel

 2. October 7, 2016

  Ik ben gisteren naar de 1ste sessie van STRESSHANTERING geweest. Ik kijk al uit naar de volgende sessie.

  bedankt Agnes De Decker

 3. February 21, 2016

  Hallo, heel mooie website en heel overzichtelijk! Straalt heel veel warmte en liefde uit naar de mensen toe…Echt een dikke pluim aan deze onderneming…mooi dat men de mensen die met deze vreselijke ziekte kampen helpen om hun leven aangenamer en leefbaarder te maken. Groetjes Bianca

 4. September 6, 2015

  De website is supermooi en goed toegankelijk. A touch of Rose is de meerwaarde in het ganse behandelingsproces, een pure noodzaak. De mindfulnessoefeningen hebben eveneens een enorme boost geboden in het verwerkingsproces, een aanrader, alsook de vele workshops waarvan ik mee mocht genieten. Een supergrote pluim aan alle medewerkers die hier hun hart en ziel insteken.
  Het heeft bij mij althans een blijvende vonk ontstoken en een nieuwe dimensie aan ons leven gegeven waarvoor dank..ik kan het niet genoeg herhalen..
  Hilde

 5. July 28, 2015

  hallo

  een vraagje
  kan ik het boek,
  De kracht van Marie-Rose ook alleen bestellen omdat ik de andere al heb,
  zo ja
  hoe moet ik het dan bestellen willen jullie me dan de gegevens door geven om te bestellen.
  alvast bedankt en hopelijk tot snel.

  • July 28, 2015

   Beste Johan, dat kan zeker! Voor elk boek afzonderlijk betaal je €10, voor het hele pakket €25 + verzendingskosten. Als je een mailtje stuurt naar info@atouchofrose.be met je adresgegevens e.d. bezorgen wij je alle info! Alvast bedankt voor je steun aan ‘A touch of Rose’.

 6. December 17, 2014

  Ik vind deze website heel mooi. Duidelijk, veel informatie.
  Doe zo verder. Evelyn

 7. November 20, 2014

  Na acht herdrukken zijn de dagboeken van Marie-Rose niet langer in de boekhandel te koop. De nog resterende exemplaren van ‘Leve het leven’ en ‘Geloof, hoop en liefde’ worden aan fel gereduceerde prijzen verkocht zodat hun opbrengst tot de laatste eurocent kan ingezet worden in de strijd tegen kanker, zij het nu in deze prachtige stichting. Deze dagboeken worden nu bij A touch of Rose aangeboden aan 10 euro per stuk. Na haar overlijden werd het boek ‘Met de kracht van Marie-Rose: verhalen uit de buik van Antwerpen’ met tal van prachtige foto’s uitgebracht. De drie boeken samen worden verkocht aan 25 euro per pakket. Elke bladzijde is een krachtige opkikker voor uzelf of een teder en waardevol geschenk.

  • June 13, 2015

   Beste mevrouw Morel,

   Hoe kan ik de boeken van Marie-Rose bemachtigen?

   Is er een mogelijkheid dat deze verstuurd worden?

   Lieve groetjes,
   Ann

   • June 14, 2015

    Beste Ann,
    U kan de boeken van Marie-Rose langs deze weg bestellen. Het volledige boekenpakket van drie kost €25 + verzendkosten. Ik zend u een mailtje met meer gedetailleerde info. Voor alle info kan u ook zelf altijd een berichtje sturen naar info@atouchofrose.be.
    mvg,
    Ann-Marie Morel

 8. November 19, 2014

  …mooie website en gemakkelijk te bedienen en/of zoeken….
  Nu nog aanvullen met een webshop….

 9. November 17, 2014

  Onze nieuwe website online … benieuwd wat jullie ervan vinden ! Laat het ons weten !

 10. June 11, 2014

  Als ‘klassiek’ huisarts met een grote interesse en voorkeur voor complementaire genees-kunde kan ik dit alleen maar een schitterend initiatief vinden en jullie werk aanmoedigen ! Geneeskunde die streeft naar harmonie en evenwicht, die bio-regulerend werkt, die probeert oorzakelijk te werken en niet alleen maar probeert symptomen te onderdrukken is volgens mij de enige echte geneeskunde en kan een grote meerwaarde betekenen voor de allopatische geneeskunde die uiteraard ook z’n plaats heeft. In Belgie geloven de universiteiten daar geen bal van … spijtig. Proficiat met jullie ‘verjaardag’. Peter

Write a comment:

*

Your email address will not be published.